Blog

9

Dec, 2016

TheTOC Merrython 2016: Οι χορηγοί κάνουν τον αγώνα πραγματικότητα

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0

Το TheTOC Merrython εδώ και τρία χρόνια, προσφέρει τα οφέλη της άσκησης σε αυτούς που συμμετέχουν και δημιουργεί νικητές και υπέροχες ομαδικές αναμνήσεις που αντέχουν στον χρόνο.

Η διαφορά του από κάθε άλλο αγώνα όμως, είναι ότι με τη σειρά τους οι δρομείς που συμμετέχουν, ενώ βελτιώνουν την ποιότητα ζωή τους, την ίδια στιγμή προσφέρουν και σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη για τα βασικά της επιβίωσης!

Ο ξεχωριστός αγώνας που συνδιοργανώνεται από το TheTOC.gr και τον Δήμο Αθηναίων, έχει την προσφορά στον πυρήνα του. Αλλά για να κάνει την σκέψη πράξη χρειάζεται και μία χείρα βοηθείας!

Αυτή των χορηγών του που μοιράζονται τα ίδια ιδεώδη και βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες των υψηλών ιδανικών.

Φέτος TheTOC Merrython 2016 έχει δίπλα του τέσσερεις εταιρίες διάσημες, τόσο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, όσο και για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

 

WIND

Wind

Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND, είναι Χορηγός του TheTOC Merrython 2016 και συμβάλλει ιστορικά, με μια σειρά πολύπλευρων ενεργειών, στην προώθηση του δρομικού κινήματος και του αθλητισμού γενικά, αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η WIND Ελλάς, στα χρόνια της λειτουργίας της, καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας αλλά και στην στήριξη αγώνων που έχουν καλό σκοπό.

Παράλληλα, η WIND έχει και την δική της ομάδα δρομέων, WIND Running Team, που αποτελείται από εργαζόμενους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας.

 

PUMA

Puma

Η PUMA είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες αθλητικές εταιρίες σχεδιασμού, ανάπτυξης, πώλησης και εμπορίας υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Για περισσότερο από 65 χρόνια, η PUMA έχει καθιερωθεί στην ιστορία για την δημιουργία γρήγορων σχεδιαστικών προϊόντων για τους γρηγορότερους αθλητές του πλανήτη. Η PUMA προσφέρει εξοπλισμό επιδόσεων & lifestyle προϊόντα εμπνευσμένα από τον αθλητισμό, σε κατηγορίες όπως Ποδόσφαιρο, Τρέξιμο, Γυμναστική & Fitness, Γκολφ, και Motorsports.

Η PUMA ως χορηγούς του TheTOC Merrython 2016, συνεχίζει την ενίσχυση του δρομικού κινήματος αλλά και της προσφοράς σε κοινωνικό έργο.

 

NOTOS

Notos

«Τα πολυκαταστήματα NOTOS υποστηρίζουν με υπερηφάνεια το The TOC Merrython 2016, μια διοργάνωση που έχει καταφέρει επάξια να κερδίσει το ενδιαφέρον των Αθηναίων και να ενισχύσει τη διάθεσή τους για κοινωνική προσφορά.
Εχοντας χτίσει διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό, όλοι εμείς στα notos παρατηρούμε με ενδιαφέρον την ολοένα και εντονότερη ενασχόληση των συμπολιτών μας με τον αθλητισμό. Η τάση αυτή μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς πιστεύουμε ότι η άθληση είναι δικαίωμα όλων μας. Γι’ αυτό, άλλωστε, από τον ανακαινισμένο, 6ο  όροφο αθλητικών του πολυκαταστήματος Αθήνας, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες ανάγκες για MORE sport, MORE fitness, MORE wellness! Γνωρίζοντας, ταυτόχρονα, πόσο έχουν επηρεαστεί τα τελευταία χρόνια οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας μας, στεκόμαστε συμπαραστάτες αυτής της μοναδικής προσπάθειας της ιστοσελίδας TheTOC και του Δήμου Αθηναίων.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2016, λοιπόν, τα notos «τρέχουν» στο TheTOC Merrython, προτάσσοντας δυναμικά την ανάγκη για “more” ποιότητα ζωής αλλά και αλληλεγγύη προς όλους!»

Κατερίνα Αγγέλη, Marketing Director Department Stores της NOTOSCOM

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ

 

Ασφάλειαι Μινέττα

«Ανάγκη όλων μας αποτελεί να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε, σε συνθήκες που δημιουργούν αίσθημα σιγουριάς. Η ασφάλιση, υπό αυτή την έννοια, είναι απαραίτητη για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, όπως βέβαια και για τις αθλητικές εκδηλώσεις.

H MINETTA από το ξεκίνημα της το 1973, έχει στην κουλτούρα της την έμπρακτη συμβολή προς την κοινωνία. Μάλιστα, η ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους αλλά και η υποστήριξη ευπαθών ομάδων, συμπεριλαμβάνονται στους βασικούς άξονες στους οποίους κινούμαστε για να συνεισφέρουμε στον συνάνθρωπο. Εύκολα μπορεί λοιπόν κανείς να αντιληφθεί, ότι μια αξιόλογη προσπάθεια όπως το TheTOC Merrython, συγκεντρώνει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ειδικότερα δε από τη στιγμή που είναι μια διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Για αυτό, με ιδιαίτερη χαρά, προσφέρουμε και φέτος την υποστήριξή μας.»

Νικόλαος Μόσχοβος, υπεύθυνος Marketing της «Ευρωπαϊκή Ενωσις-Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ»